www.rethymnonews.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΟ: «Στόχος η τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας»

A6407ba6 Be60 4283 8749 189032b2dff5 1 1 768x433

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, τονίζοντας πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο Δημήτρης Μαλισιώβας αποκάλυψε στον “αέρα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ το θλιβερό περιστατικό και λίγο αργότερα, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της πήρε θέση για το συμβάν, αναφέροντας πως στόχος είναι η τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

πηγή ertnews.gr

Related posts

Γόνιμη συνεργασία Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου με τον Πρόεδρο και Μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού – 26/01/24

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Προσλήψεις ΑΣΕΠ στη Δημοτική Αστυνομία: Η κατανομή θέσεων και οι προϋποθέσεις

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις οδοντιατρικής, παιδιατρικής και ΩΡΛ, από 20 έως 24 Μαϊου στο Ρέθυμνο, σε συνεργασία Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ.Ρ. και “Χαμόγελο του παιδιού”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Leave a Comment