www.rethymnonews.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κολοκοτρώνη από 5 – 9 Μαρτίου

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 768x366 1

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Κολοκοτρώνη θα τεθεί σε ισχύ  από την Τρίτη 5 έως και το Σάββατο 9 Μαρτίου, προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια εργασίες στο πλαίσιο του έργου βιοκλιματικής ανάπλασης της οδού το οποίο είναι σε εξέλιξη. 

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε όλο το τμήμα της οδού,  από την συμβολή της µε την οδό Θεοτοκοπούλου έως την συμβολή της µε την οδό Σαουνάτσου. 

Καλούνται οι  περίοικοι, τους διερχόμενοι οδηγοί και  πεζοί,  για τη δική τους ασφάλεια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστούν  τις σημάνσεις και τα μέτρα  ασφαλείας που θα ληφθούν προκειμένου οι προγραμματισμένες εργασίες να εκτελεστούν ανεμπόδιστα, εμπρόθεσμα και, κυρίως, χωρίς ατυχήματα.

Πηγή: http://www.ertnews.gr

Related posts

Σε επεξεργασία το Σχέδιο Κανονιστικής Διάταξης για την Παλιά Πόλη Ρεθύμνου _ Συγκρότηση κλιμακίου ελέγχου αυθαίρετων καταλήψεων κοινόχρηστων χώρων, από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 200ΕΤΗΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Πρόσκληση σε Εσπερίδα

Leave a Comment