www.rethymnonews.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεχίζεται το έργο βιοκλιματικής ανάπλασης συνδετηρίων οδών Δ. Ρεθύμνου- Διακοπή κυκλοφορίας στην Ασκούτση από 14/5 έως και 17/5

αρχείο λήψης 2024 03 21t142918.134

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού  Ασκούτση , από τη συμβολή της με την λεωφόρο Π. Κουντουριώτη  μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκη , θα τεθεί σε ισχύ  από την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν προκειμένου ο ανάδοχος εργολάβος (Επιλογή Α.Ε- Σκουλούδης Νίκος) να εκτελέσει  εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Βιοκλιματική ανάπλαση κεντρικών συνδετηρίων οδών πόλης Ρεθύμνου»

 Παρακαλούμε τους συμπολίτες περιοίκους, τους διερχόμενους οδηγούς και  πεζούς, να επιδείξουν κατανόηση και  να σεβαστούν  τις σημάνσεις και τα μέτρα  ασφαλείας που θα ληφθούν, κυρίως για τη  δική τους ασφάλεια αλλά και για την ανεμπόδιστη εκτέλεση και εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.  

Related posts

Θέματα της ΕΔΕΥΑ θα προωθήσει ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Ρεθύμνου το προσεχές διήμερο, στην Αθήνα – 17/01/2024Θέματα της ΕΔΕΥΑ θα προωθήσει το επόμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου της πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Μουσικός περίπατος – Μπάντα Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Πρόγραμμα Δομής- Πάσχα 2024

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Leave a Comment