www.rethymnonews.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χ. Αθανασίου: Αυξημένη κατά 50% η χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων στα νησιά

Αθανασίου 768x461 (1)

Προσαυξημένη κατά 50% θα είναι η χρηματοδότηση που θα λάβουν τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά αθλητικά σωματεία που εδρεύουν στα νησιά, ύστερα από πρόταση του βουλευτή νομού Λέσβου την ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου και άλλων βουλευτών από τα νησιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Αθανασίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης υπέγραψε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 την κατανομή, για το 2024, της χρηματοδότησης των ερασιτεχνικών και επαγγελματικών αθλητικών σωματείων.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου “Πολλοί Βουλευτές της νησιωτικής Ελλάδος, ζητήσαμε από τον κ Βρούτση όπως στα κριτήρια ενίσχυσης των ως άνω σωματείων ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα, ως προτεραιότητα, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Έτσι, τα σωματεία που εδρεύουν στα νησιά και δεν έχουν οδική σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα, όπως τα νησιά του νομού μας (Λέσβος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος) θα λάβουν χρηματοδότηση που τους αναλογεί προσαυξημένη κατά 50%.”

πηγή ertnews.gr

Related posts

Ρεύμα, πετρέλαιο, αποζημιώσεις – Αυτά είναι όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Συνεργασία Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης με σχολεία του Ρεθύμνου για την Ισότητα των Φύλων και την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών – 08/03/24

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Απαντήσεις Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο Λογοδοσίας Ιουνίου 2024, 01/07/2024

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Leave a Comment